TÜRKOĞLU’NDA KUMARA GEÇİT YOK: GECE YARISI OPERASYONUYLA YAKALANDILAR

648

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde kahvehanenin gizli bölümünde kumar oynayan ve şok baskınla yakalanan şahıslara 10.914 TL ceza uygulandı.  

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Minehöyük mahallesinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini G.P.(E-48)’ nin yaptığı kahvehanenin gizli bölümünde kumar oynandığı bilgisi üzerine şahısları yakalamak üzere harekete geçti. Kumar oynayan şahısların yakalanmamak için kahvehane etrafında gözcüler görevlendirdiğinin anlaşılması üzerine sivil ekipler tarafından cuma günü gece saat: 00:35′ de  arazi kısmından yaklaşılarak şok baskın yapıldı.

Yapılan baskında G.P.(E-48), M.Z.(E-61), H.Y.(E-67), S.S.(E-47), İ.K.(E-39) ve C.T.(E-50) isimli şahıslar iki masada kumar oynadıkları esnada suçüstü yakalandı. Şahıslara Kabahatler Kanununun 34’üncü maddesine istinaden kişi başı 1819 TL olmak üzere, toplamda 10.914 TL idari para cezası uygulandı. Masa üstünde açık bir şekilde ele geçirilen toplam 2950 TL ve 104 adet iskambil kâğıtlarına mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Olay Cumhuriyet Savcısına bildirilmiş olup, alınan talimatlara istinaden TCK ve Kabahatler Kanunu kapsamında soruşturma işlemine başlanıldı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam ediliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro