TÜRKOĞLU’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI- VİDEO HABER

378

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalarda farklı etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Çelenk sunma töreni sonrasında Türkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Misak-ı Milli Toplantı Salonunda düzenlenen salon programına geçildi. Misak-ı Milli toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Türkoğlu Kaymakamımız Burak KESER, Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Mustafa Kemal HAKVERDİ, İlçe Cezaevi Tabur Komutanı J. Yrb. Serkan ÖZEL, kurum amirlerimiz,kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Türkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer YILDIRIM yaptı. Ardından İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa ÇELİK salonda bulunan konuklara hitabını gerçekleştirdi.

İlçe Müdürümüz Mustafa ÇELİK’in konuşmasının ardından öğrencilerimizin ve öğretmenimizin şiiri,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu kısa video, şehit öğretmenlerimiz için hazırlanmış kısa video, emekli öğretmenimizin konuşması, müzik dinletisi ile devam eden program protokolün fotoğraf çekimi ile tamamlanmıştır. Sayın Kaymakamımız Burak KESER, emekli şube müdürümüz Ali TİYEK’e Hizmet Şeref Belgesi ve ilçemizim en genç öğretmenine çiçek takdim etmişlerdir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro