BAŞKAN OKUMUŞ; SÜPRİZLERLE ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİNDE BULUNUYOR

345

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ramazan ayı dolayısıyla gün boyunca ziyaretlerine devam ederken, nerede iftar vakti dolarsa orada bir ailenin iftar sofrasına konuk oluyor. Bir ailenin iftar sofrasında yaptığı özçekim sonrası, çekilen fotoğraf binlerce beğeni yüzlerce yorum aldı.

Pandemi dolayısıyla, 2 yıllık hasretin ardından tekrar iftar sofraların da bir araya gelinen mübarek Ramazan ayında, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş eşi Funda hanımla birlikte dar gelirli ailelerin İftar sofralarına çat kapı misafir oluyorlar.

Ailelerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Okumuş, sıkıntıların giderilme noktasında çözümler ve yardımlarda bulunuyor.

‘Birlikte iftar açıp sohbet ediyorlar’

Özellikle dar gelirli ailelerin sofrasına misafir olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, aile fertleriyle iftar açıp sohbet etmenin yanı sıra evde bulunan çocuklara sürpriz hediyeler, oyuncaklar, öğrencilere ise kitaplar hediye ediyor.

Gittiği mahallede geç saatlere kadar vatandaşlarla bir arada sohbetler eden Başkan Okumuş; İftar ve teravih sonrasında günlük 4-5 ev ziyareti yapıyor.

Bulunduğu Mahalledeki çocuklara ise şişme oyun parkı, pamuk şeker ikramı ve tatlı ikramlarında bulunarak çeşitli sürprizlerle gönüllere taht kuruyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro