KAHRAMANMARAŞSPOR MAÇLARINI TÜRKOĞLU’NDA OYNAYACAK

443

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bu sezon ilk yarıdaki tüm maçlarını Osmaniye’de bulunan 7 Ocak Stadyumu ve Ceyhan ilçe Stadyumunda oynadı.

12 Şubat stadının yıkım kararı olması, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun ise yenilenmesi nedeniyle Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta ev sahibi olacağı maçları Osmaniye şehrindeki 7 Ocak Stadyumu’nda7 Ocak Stadyumu ve Ceyhan ilçe Stadyumunda yaptı.

TFF, İç saha maçların oynanacağı Saha bilgisi bölümünü boş bıraktı

TFF, daha önce Osmaniye’de oynanmasına karar verdiği Kahramanmaraşspor’un 2021-2022 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta kendi sahasında oynanacağı karşılaşmaların stadyumu daha sonra belirlenecek.

 Kahramanmaraşspor TFF’ye başvurdu

Maçlarını kendi sahasında oynanmak isteyen Kahramanmaraşspor- İkinci yarı maçlarını Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bulunan Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynamak için TFF’ye başvuru yapmıştı. Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un stadyumdaki eksiklerin giderilmesi için talimat verdiği belirtildi

Türkoğlu Belediyesi’nden açıklama

Kahramanmaraşspor’un maçlarını Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular.

Türkoğlu Belediyesi’nden yapılan. açıklamada,”KahramanmaraşSpor Maçları, bundan sonra Beyoğlu Spor Kompleksinde Oynayacak

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr.Fatih Mehmet CEYHAN, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ birlikte Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular.

Yapılan incelemeler sonucunda; Kahramanmaraşspor’un Osmaniye ilimizde oynanan maçlarına artık Beyoğlu Mahallemizdeki Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksimiz ev sahipliği yapacak.

Hayırlı uğurlu olsun” denildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro