TÜRKOĞLU MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

724

Türkoğlu Belediyesi tarafından bu yıl 4.sünü düzenlenen Mahalleler arası futbol turnuvasının ilk karşılaşması Türkoğlu Spor kompleksinde Fatih Mahallesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi arasında gerçekleştirildi.


Düzenlenen programda; Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Şahin Hopur ve Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan tarafından tüm sporculara formaları takdim edildi.

Tüm giderlerin, Türkoğlu Belediyesi tarafından karşılandığı müsabakalarda, ilk maçın başlama vuruşunu İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkanı Osman Okumuş   yaparak, turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni ettiler ve takımlara başarılar dilediler.


Sporla ilgili etkinliklerin tamamında varız diyen Belediye Başkanı Osman Okumuş; Düzenlediğimiz bu karşılaşmalardaki 1.,2. ve 3. olan takımlara hediyelerin yanı sıra, Konya, Bursa, Çanakkale ve İstanbul’a gezi turuna yollayacağını belirtti.

Turnuvada, toplam 25 Takım yer aldı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro