TÜRKOĞLU KORONAVİRÜS HARİTASI: PANİK YOK TEDBİR VAR
Son günlerde herkesin merak ettiği “Türkoğlu ilçesinde korona virüs var mı?” sorusunun cevabı kısmen cevap buldu.
14 Nisan 2020 tarihine kadar Sağlık Bakanlığının paylaştığı veriler baz alınarak oluşturulan haritaya göre Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde farklı yerlerde korona virüs vakaları mevcut. Bu verilere göre Türkoğlu ilçe merkezinde, Kılılı, Çakallı, Şekeroba, Avşarlı, Yeşilyöre ve Doluca mahallesinde korona virüs vakası var.
Oluşturulan haritadan söz konusu vakaların durumu farklı renklerde belirtilmiş. Kırmızı renk Vaka Durumu Ciddi Hastanede, Mavi Renk Vaka Durumu Ağır Hastanede, Mor renk Vaka Durumu Orta Evde İzleniyor ve Yeşil renk Vaka Durumu İyi Evde İzleniyor olarak belirlenmiş.
Vatandaşlarımızın korona virüsten korunmak için yetkililer tarafından alınan kararlara ve yapılan yönlendirmelere uymaları büyük önem taşıyor.
Harita kaynağı: https://geomatic.org/koronavirus/ Erişim Tarihi: 16.04.2020–11:43