Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda protokol üyeleri için ayrılan ön koltuklara şehit aileleri ve gaziler oturdu.
Türkoğlu ilçesinde Kaymakam Mahmut HERSANLIOĞLU, Gaziler, kurum amirleri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği temsilcisi ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlandı. Daha sonra Misak-ı Milli Konferans salonunda düzenlenen program düzenlendi.
Burada düzenlenen programda ön koltuklarda protokol için ayrılan yerlere gaziler ve şehit aileleri oturdu. Protokolde yar alan Kaymakam Mahmut HERSANLIOĞLU ile kurum amirleri ise ikinci sırada bulunan koltuklara oturdular.