TÜRKOĞLU’NDA YERİNDE DÖNÜŞÜM İLETİŞİM OFİSİ BELLİ OLDU
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan Yerinde Dönüşüm projesi ve devam eden çalışmalarla ilgili hizmet verecek İletişim Ofisleri’nin yeri belli oldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehir genelindeki çalışmalarının koordinasyonunun gerçekleştirilmesi için oluşturulan İletişim Ofisleri’nin yerlerinin belirlendiğini açıkladı.
Türkoğlu ilçesinde hizmet verecek İletişim Ofisleri’nde, vatandaşların yerinde dönüşüm taleplerinin yanı sıra bölgede sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunulacak. Yapılan açıklamada İletişim Ofisleri vasıtasıyla Yerinde Dönüşüm projesine bizzat başvuru yapılabileceği gibi ALO 181 üzerinden de bilgi alınabileceği belirtildi. Oluşturulan İletişim Ofisleri’nin konumları ise şu şekilde;
Türkoğlu İletişim Ofisi, Türkoğlu Kaymakamlığı, Milli Emlak Servisi / 3. Katta hizmet vermeye başladı.