CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYI İLE KUTLANDI

0 247

Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanlığın’dan Cumhuriyet Bayramında Fener Alayı Programı

Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanlığı, Türk Eğitim Sen Türkoğlu Temsilciliği ile birlikte Cumhuriyet’in 95. Yılı münasebetiyle “Fener Alayı” programı düzenledi. Program Türkoğlu Millet Meydanından İlçe Jandarma Komutanlığı’na yürüyüş ile başladı. Akabinde Türkoğlu Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Ülkü Ocakları Türkoğlu İlçe Başkanı Serkan Pınar: “İstiklal harbini zaferle sonuçlandıran Türk milleti bağımsızlığını tüm dünyaya ispatlamış esir düşmeyeceğini ve asla himayeye boyun eğmeyeceğini 95 yıl önce 29 Ekim’de Cumhuriyet ile ilan etmiştir” İfadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Pınar: “Türk milletinin yazdığı Şanlı tarih Türkiye Cumhuriyetini doğurmuş ve bugün 95. yılını ilk günkü heyecan ve şerefle kutlanmaktadır. Ebet müddet var olacak Türkiye Cumhuriyeti Dün kadın- erkek, yaşlı- genç demeden mücadele eden bir milletin bağrından gelmiş, bugün durmadan yılmadan yıkılmadan ilerlemeye ant içmiş, Türk gençliği ile ruh bulmuş, yarınlarda daima yükselmeye, ışık olup aydınlatmaya hazır olan yeni nesil ile ebediyete kadar yaşatılacaktır. Cumhuriyet’in emanetçileri olduğuna inanan, muhafaza ve müdafaa görevini İlke, daha ileriye taşımayı ülkü edinen herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm şehit ve gazilerimize rahmet diliyorum” dedi.

Pınar sözlerini: “Başta Türk Eğitim Sen Türkoğlu İlçe Başkanı Sayın Hanifi Kalkan Beyefendi olmak üzere emeği geçenlere ve katılım sağlayarak bizleri mutlu eden Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Sayın Ziya Yenipınar Beyefendi’ye MHP Türkoğlu İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Ardıç Beyefendi’ye, değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde sonlandırdı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.