TÜRKOĞLULU PENÇE KİLİT GAZİSİ BABA OCAĞINA GELDİ
Pençe Kilit operasyonları sırasında Kuzey Irakta yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Yunus Emre Araçay uzun süren tedavisinin ardından baba ocağı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine geldi.
Geçtiğimiz mayıs ayında Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kilit operasyonunda yaralanmış ilk müdahalesinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesinde iki aydan fazla süren tedavisi sonrasında Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesindeki baba ocağına döndü.
TÜRKOĞLULU UZMAN ÇAVUŞ PENÇE-KİLİT OPERASYONUNDA YARALANDI
İlk Ziyaretçileri Kaymakam Hersanlıoğlu Oldu
Tedavisi sonrası döndüğü baba ocağında Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi. Hersanlıoğlu yaptığı açıklamada:” Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan ve GATA’da 72 gün tedavi gören Türkoğlu’nun yiğit evladı Gazi Yunus Emre ARAÇAY’ı ailesi ile birlikte ziyaret ettik.Karşımda bir Serdengeçti gördüm. Ne mutlu anasına babasına” ifadelerine yer verdi.