TÜRKOĞLU’NDA AİLE DRAMI

1.400

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’ne bağlı Dedeler Köyü’nde bir ailenin yaşadığı ev yürek burkuyor. Adeta harabeyi andıran evde 5 kişilik bir aile yaşıyor.

Konuyu sosyal paylaşım sitesi üzerinden gazeteci Fazilet Çomruk gündeme getirdi.

Çomruk’un o paylaşımı ‘’Burası bir evTürkoğlu dedeler köyünde 5 çocuklu bir ailenin yaşadığı ev. Maddi imkansızlık had safhada. Evin hali içler acısı bir kaç yağmur yağsın çöktü çökecek. Aile bu ev üzerimize yıkılacak diye çok korkuyor. Ailenin dediğine göre muhtara defalarca gidip yardım istedilerse de hiç bir yardım yapılmamış. Biz Bismillahirrahmanirrahim diyip başlamak istiyoruz. Bu ailenin imkansızlıktan dolayı yapamadığı evi yaşanılır hale getirmek için herkesten destek bekliyoruz. Gören herkesten ricam paylaşıp bize yardımcı olmanız. Duyurmamız lazım. Koca yürekli insanların görmesini sağlamamız lazım’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu belediyesinin söz konusu aile ile ilgili çalışma başlattığı ve ailenin ihtiyaçlarının giderileceği öğrenildi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

turkoglu46.com turkoglu46.com