TÜRKOĞLUSPOR DEPLASMANDAN MUTLU DÖNÜYOR
Türkoğlu Belediyespor, Kahramanmaraş 1. Amatör Kümede ilk yarının son haftası olan 9. haftada deplasmanda Maraşspor’u 3-1 mağlup etti.
Kahramanmaraş 1. Amatör Kümenin iddialı ve genç ekiplerinden 3. sıradaki Maraşspor karşısında oyuna kontrollü başlayan Türkoğlu Belediyespor ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Türkoğlu Belediyespor 50. dakikada Mehmet Güneş’in golüyle Maraşspor karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını hızlandırırken beş dakika sonra 55. dakikada Yusuf Akpolat ile farkı ikiye çıkardı. Türkoğlu Belediyespor’un ilk golünü atan Mehmet Güneş 65. dakikada takımını 3-0 öne geçirdi.
Üçüncü golden sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Türkoğlu Belediyespor 80. dakikada bir duran top organizasyonunda kalesinde golü gördü. Maraşspor’un tek sayısı korner atışında geldi.
Maçta başka gol olmadı ve Türkoğlu Belediyespor deplasmanda Maraşspor ‘u 3-1 mağlup ederek puanını 19’a çıkararak liderle arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Maraşspor ise 17 puanda kaldı.