İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR ADAYIYLA GÖRÜŞTÜ

0 664

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ile görüştüler.

31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 24 Kasımda açıklanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Adayı Hayrettin Güngör’e ziyaretler başladı. İlçelerde belediye başkan adaylarının belirlenmesinde görüşlerinin alınacağı düşünülen Büyükşehir Belediye Adayı Hayrettin Güngör’e Kahramanmaraş parti teşkilatından olduğu gibi Türkoğlu’ndan da ziyaretler gerçekleşti. Bütün ilçe başkanlarının Genel Merkeze çağrılması ile birlikte AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı Mehmet Ali Şen dün Ankara’daydı. Ankara’dabir dizi görüşmeler yapan AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı Mehmet Ali Şen dün AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Adayı Hayrettin Güngör ile de görüştü.

Osman Okmuş’tan Makama Ziyaret

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da dünü ve bugünü Ankara da geçirdi. Türkiye Belediyeler Birliğindeki makamında AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Adayı Hayrettin Güngör ile görüşen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başka

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.