MUSTAFA NEVZAT MERCAN ESKİŞEHİR YOLCUSU

0 692

Yaklaşık dört aydır Türkoğlu Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Nevzat Mercan, Eskisehir’in Sarıcakaya ilçesine atandı.

Türkoğlululara Teşekkür Mesajı 

Mustafa Nevzat Mercan sosyal medya hesabından Türkoğlulara teşekkür ve veda mesajı yayınladı. Kaymakam Vekili Mercan yayınladığı mesajında; “Değerli Türkoğlulular, 
Görev yapmış olduğumuz bu kısa dönemde, bana ve aileme göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü, hepinize teşekkür ederim. Bu kısa süre içerisinde Türkoğlu için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Hatamız kusurumuz olduysa hakkınızı helal edin.

Dedem Nafiz Mercanın başlattığı, babam Hasan Murat Mercan’ın devam ettirdiği, Eskişehire ve çok kıymetli Eskişehirlilere hizmet etme sırası bize geldi. Yeni görev yerimiz Eskişehir Sarıcakaya ilçesi oldu.” ifadelerine yer verdi.

Türkoğlu Kaymakam Vekili Mustafa Nevzat Mercan’a yeni görev yeri olan Eskişehir ili Sarıcakaya ilçesindeki görevinde ve yaşamında başarılar diliyoruz.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.