ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ TÜRKOĞLU KAYMAKAMINDAN ALDINLAR
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde karneler Kaymakam Gürbüz Saltaş tarafından verildi.
2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı bugün karnelerin öğrenciler dağıtılması ile son buldu. Öğrenciler tüm yurtta olduğu gibi Türkoğlu ilçesinde de karne heyecanı yaşadılar. Türkoğlu ilçe merkezinde bulunan öğrenciler ise karnelerini ilçenin kaymakamından almanın mutluluğun yaşadılar.
Türkoğlu Kaymakamı Sn. Gürbüz SALTAŞ ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı BOZDOĞAN ve daire Amirlerimiz ile birlikte Türkoğlu Yavuz Selim Ortaokulunda öğrencilerimizin karne dağıtımına katıldı. Kaymakamımız öğrencilere ve Öğretmenlere hediyelerini verdi. Ardından diğer öğrencilerin de karnelerinin dağıtımından sonra bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
Kaymakam SALTAŞ; notları düşük olan öğrencilere üzülmemeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerden yaz tatili boyunca bol bol kitap okumalarını isteyen SALTAŞ, ‘Koca bir eğitim öğretim dönemi geçirdiniz. Artık sıra tatile geldi. Tatilinizi boş oturarak geçirmeyin. Kültürel anlamda kendinizi yetiştirin. Okuduğunuz kitapları kendi kendinize veya arkadaşlarınıza anlatın ki anlatım yeteneğiniz gelişsin. İnsan birçok hata yapabilir. Önemli olan o hatalardan ders çıkarmaktır. Kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama belli aralıklarla ders çalışın.’ dedi.