OSMAN OKUMUŞ YENİDEN BAŞKAN

0 663

Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş yeniden Türkoğlu Belediye Başkanı oldu.

Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ, bugün yapılan seçimlerde yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından seçim ofisi önünde sevinç gösterileri yapıldı.

Ellerindeki meşaleleri yakan partililer çalan davulzurna eşliğinde halay çekerken, partililer omuzlarına aldıkları Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ’a sevgi gösterisinde bulundu.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte seçim ofisi önünde vatandaşlara seslenen Başkan OKUMUŞ, 10 yıl Beyoğlu Belde Belediye Başkanlığı ve 5 yılda Türkoğlu Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, “ Sizin gibi altın kalpli insanlara hizmet etmek benim içim bir onurdur.Hizmetin devamı olarak tekrar almış olduğumuz bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim. Bu davaya gönül vermiş tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.