TÜRKOĞLU CEZALI MAÇINA RAKİBİNİN SAHASINDA ÇIKACAK

0 305

Türkoğlu Belediyespor, Cezası nedeniyle tarafsız sahada oynanması gereken maçı rakibinin ev sahibi olarak maçlara çıktığı Batıpark Stadında oynayacak.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme B grubu son maçında Türkoğlu Belediyespor Maraşspor maçına çıkacak. Kendi evinde oynaması gereken maçı cezası  nedeniyle tarafsız sahada oynayacaktı. Ancak maç tarafsız saha yerine rakibi Maraşspor’un iç saha maçlarına çıktığı Batıpark Stadına verildi.

10 Mart Pazar günü saat 16:00 da Batıpark Stadında oynanacak maç her iki takım içinde çok önemli. İkinci sıradaki Türkoğlu Belediyespor kazanması halinde play offa yükselecek. Berabere kalması halinde ise 4. sırada bulunan ÇAğlayanceritspor’un puan kaybetmesi play offa yükselmesi için Türkoğlu Belediyespor’a yetecek. Üçüncü sırada bulunan rakip Maraşspor’un ise play offa yükselmesi için maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

Tarafsız bir sahada oynanması gereken böylesi önemli bir maçın rakibin iç saha maçlarını oynadığı stada verilmesi Türkoğlu’ndaki spor kamu oyunda tepkiyle karşılandı. Kahramanmaraş Futbol İl Temsilciliği Tertip Komitesinin bu kararını değiştirmesi bekleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.