İKİ İL BİR GÖNÜL’LE ÖĞRENCİLER TÜRKOĞLU’NDA BULUŞTU

617

İki İl, Bir Gönül’ projesi kapsamında Kahramanmaraşlı ve Sivaslı öğrenciler Türkoğlu ilçesinde buluştu.

Mektup Arkadaşlığından Kardeşliğe dönüşen ”İki İl bir gönül projesi” kapsamında Sivas Fevzi Paşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri , Uzunsöğüt İlkokulu Öğrencileriyle bir araya geldiler.

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz SALTAŞ ,” İki İl bir gönül projesi” kapsamında Sivas Fevzi Paşa İlkokulu 4. Sınf öğrencilerini Makamında ağırladı.Kaymakam SALTAŞ öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen SALTAŞ , ”Geleceğimizin teminatı olan en kıymetlilerimiz çocuklarımızı çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirmek. Kendi başına karar verebilen, kendine güvenen , hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci , değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir” dedi ve öğrencilere başarılar diledi.

Proje kapsamında ziyarete gelen öğrenciler, ilk olarak Derviş Paşa mesire alanında köy kahvaltısı yaptılar. Daha sonra, Uzunsöğüt mahallesi, Kaymakamlık, Türkoğlu Belediyesi Hizmet Binası, Beyoğlu Bababurun kalesi, Beyoğlu değirmen park, birçok ilde bulunmayan modern sosyal yaşam alanlarından olan Binicilik ve Okçuluk eğitim merkezi ve son olarak ilçemizin simgesi olan Türkoğlu Millet Meydanına gelerek, ilçemizin sosyal ve kültürel yerlerini görme fırsatı elde ettiler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro