TÜRKOĞLU SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ OSMAN BALÇIK

371

Geçtiğimiz aylarda Türkoğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak göreve başlayan  samimiyeti ve iletişimi açık haliyle dikkat çeken Osman Balçık’ın öz geçmişini Türkoğlulu hemşehrimiz için araştırdık.

Osman BALÇIK Kimdir?

1977 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde doğdu. Babası Akçalı mahallesinden annesi ise Çakıroğlu mahallesindendir. İlk öğrenimini Çakıroğlu mahallesinde, orta öğrenimini ise Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde tamamladı. İlahiyat ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1996 yılında Kahramanmaraş merkez Emine Hatun Camiinde İmam Hatip olarak başladı. 15 yıl boyunca Kahramanmaraş’ta çeşitli camilerde görev yaptı. 2011 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Din Görevlisi olarak  geçiş yaptı. Kahramanmaraş Huzurevi’nde iki yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha Şehit Hakan Duygal Huzurevi’nde görevlendirildi. Bu kurumda Sayman olarak görev yaparken Görevde Yükselme ve Ünvan değişikliği sınavı ile kuruluş Müdürü olarak Türkoğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine 31.07.2023 tarihinde başladı.

Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilen Osman Balçık Hacer Hanım ile evli olup üç kız babasıdır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro