TÜRKOĞLU’NDA DÖRT HAKİM VE SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

672

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2023 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar karara bağlanması ile Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde görev yapan dört hakim ve savcı başka yerlere atandı.

Türkoğlu ilçesinde görev yapan Türkoğlu Hakimi Aziz Akış, Batman Hakimliğine ve Türkoğlu Hakimi Yağmur Barutçu Güçden, Çerkezköy Hakimliğine atandı.

Yine Türkoğlu ilçesinde görev yapan Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Ayşe Betül Yıldız, Polatlı Cumhuriyet Savcılığına ve Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Şahin Güçden, Çerkezköy Savcılığına atandı.

Türkoğlu ilçesinden başka yere atanan savcıların yerine ise Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Bernak Uyanık ile Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Volkan Çakır atandı.

Ayrıca Türkoğlu ilçesinde görev yapan iki hakimin başka yere görevlendirilmesiyle birlikte Seydişehir Hakimi Rabia Yaraş da Türkoğlu hakimi olarak görevlendirildi.

Kararname sonrası adlî ve idari yargıda boş kalan kadrolara kura kararnamesi ile atamalar yapılacaktır. Eşi aday olan hakim ve savcıların  eş durumuna bağlı atamaları kura kararnamesinden sonra yapılacaktır.

 

,

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro