İYİ PARTİ TÜRKOĞLU’NDA HASAN KIZILDAĞ KAZANDI

327

İYİ

İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa İmren ve mevcut Başkan Hasan Kızıldağ yarıştı. Sandıkta kazanan Hasan Kızıldağ oldu. 

İYİ Parti Türkoğlu 3. Olağan Genel Kurulu, dün Türkoğlu Misak-i Milli salonunda gerçekleşti. Kongreye, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Elbistan eski İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, il yönetimi ve partililer katıldı.

Heyecanın doruklarda olduğu kongrede iki aday kıyasıya yarıştı. 399 delegenin 271’i sandığa gitti. Kullanılan oylardan 222’sini Hasan Kızıldağ alırken Mustafa İmren 48 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.

KIZILDAĞ: VATANDAŞLARIMIZLA SÜREKLİ İÇ İÇEYİZ

Kongrede konuşan İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, ülke genelinde olduğu gibi Türkoğlu’nda da İYİ Parti’ye olan ilginin arttığını ve ciddi bir üye sayısına ulaştıklarını söyledi. Türkoğlu’nda İYİ Parti’yi daha iyi temsil etmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Kızıldağ, “Günümüz siyasi atmosferinde muhalefetlik yapmak çok da kolay değil. Her türlü kısıtlama karşısında var hem kendi sesimizi hem de milletimizin sesini duyurmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Onların yaşadığı her sorununu ilgililere aktarıyoruz, çözüm arıyoruz. Vatandaşlarımız, iktidarda değişim istiyor. Biz, bu değişimin rüzgarını hissediyoruz. İnşallah bu değişim de 2023’te gerçekleşecek” dedi.

BAŞKAN ÇABUKEL: DEĞİŞİM KAPIDA!

Kongrede yarışan her iki adaya da teşekkür eden İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, kongrenin memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu. Çabukel, şunları söyledi: “2023 seçimleri geldi çattı. Anket sonuçları da milletimizin teveccühü de İYİ Parti’den yana. Artık değişim kapıda. Değişimin ayak sesleri geliyor. İYİ Parti, çok güçlü bir şekilde iktidara yürüyor. İYİ Parti’nin iktidarında, adalet tesis edilecek. İYİ Parti’nin iktidarında, devletin tüm kurumlarına toplumumuz yeniden güven duyacak. İYİ Parti iktidarında, kumar oynar gibi ekonomi yönetilmeyecek. İYİ Parti iktidarında, yarınlara umutla bakabilecek, hayal kurabileceğiz. İYİ Parti iktidarında, özgürlüklerimize yeniden kavuşacağız. İYİ Parti iktidarında, gençlerimiz geleceğinden endişe duymayacak. Çünkü İYİ Parti iktidarında, ülke adaletle, güvenle, daha özgür bir şekilde yönetilecek. Çünkü bizler İYİ insanlarız.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro