TÜRKOĞLU SPOR FARKI AÇIYOR

0 314

Türkoğlu Belediyespor, Kahramanmaraş 1. Amatör Küme A grubu 12. hafta maçında konuk olduğu Uludaz Spor’u 4-0 mağlup etti.

Puan Farkı 9’a Çıktı

Kahramanmaraş Merkez 1 Stadında saat 13:00 te başlayan ve Hakem Hanifi Vurucu’nun yönettiği maç öncesinde 27 puanla lider durumda bulunan Türkoğlu Belediyespor, ligin üçüncü sırasında bulunan Uludaz Spor’u 4-0 mağlup ederek 30 puana yükseldi ve ikinci sıradaki Kahramanmaraşspor’un Çağlayanceritspor’a 2-1 mağlup olmasıyla puan farkını 9’a çıkararak liderliğini pekiştirdi. Uludaz Spor ise 17 puan ve 3. sırada kaldı.

 

Daha önceki maçlarda olduğu gibi maça hızlı başlayan Türkoğlu Belediyespor henüz 3. dakikada Metin Hüseyin Karakız ile 1-0 öne geçti. Ahmet 38. dakikada skoru 2-0’a getirirken 77 dakikada rakip takımın oyuncusu Tuncay Yardım kendi ağlarını sarsarak durumu 3-0 getirdi. Dakikalar 90. ı gösterirken Mehmet Güneş skoru belirledi ve maçı Türkoğlu Belediyespor 4-0 kazandı.

Osman Başkan Takımı Yalnız Bırakmadı

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyespor takımını yalnız bırakmayarak maç öncesi oyunculara moral verdi. Daha sonra ise maçı tribünden takip ederek takımı destekledi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.