OKUMUŞ’TAN PAZARCIK VE ÇAĞLAYANCERİT’E İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

583

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Pazarcık ve Çağlayancerit Belediye Başkanlarına iş birliği ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş’ta 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı on iki belediyeden on birini almıştı. Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı olarak seçime giren ve dördüncü kez başkanlık seçimini kazanan Osman Okumuş Cumhur İttifakı adayı olarak AK Partiden Pazarcık Belediye Başkanı seçilen İbrahim Yılmazcan ve yine Cumhur İttifakı adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisinden  Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Hanifi Sarıaltun’u ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Belediye Başkanlarının yanı sıra belediye bürokratları ile de görüşen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı açıklamada: “Komşu ve kardeş ilçelerimiz Pazarcık ve Çağalayancerit’in değerli belediye başkanları İbrahim Yılmazcan Hocamızı ve Hanifi Sarıaltun’u ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz kapsamında Belediyelerimizle ilgili fikir alışverişlerinde bulunarak çalışmalar konusunda istişare etme ve tecrübe paylaşımı fırsatı bulduk. Belediyelerimizin vatandaşlarımıza hizmet noktasında işbirliği ve koordinasyon konusunda verimli bir ziyaret oldu. Sayın Belediye Başkanlarıma ve ekiplerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, geçtiğimiz günlerde Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Mustafa Dağlı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro