TÜRKOĞLU’NDA “KADINA EL KALKMAZ” YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

0 185

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü münasebetiyle yürüyüş düzenlendi.

2025 Aile Yılı etkinlikleri yıl boyunca olduğu gibi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde de devam etti.

Türkoğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından bugüne özel olarak düzenlenen Kadına El Kalkamaz temalı farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kadına El Kalkmaz temalı yürüyüş Türkoğlu Kaymakamlığı önünden başlayarak Türkoğlu Millet Meydanında Türkoğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından farkındalık amaçlı açılan stantta son buldu.

Düzenlenen yürüyüş Türkoğlu Kaymakamız Mustafa Nevzat MERCAN  ile Türkoğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Osman Balçık’ın yanı sıra ve ilçe kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.