KAAN ÇAKIROĞLU: TARİHİN HER SAHNESİNDE BİR DEVLET!

1.012

 

Tüm dünyanın koronavirüs ile savaştığı ve tüm devletlerin adeta kendi derdiyle dertlendiği şu günlerde.. Yücelerin yücesi biricik mirasımız TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ yine adına, şanına yakışır bir devlet anlayışı ile tüm dünyaya DEVLET dersi veriyor..

Sözde büyük ülkeler; dünyayı titreten, zulüm eden DEVLER.. yurttaşlarına bakamıyor, tedavisini karşılayamıyor hatta insan canını hiçe sayıp tabiri caizse gözden çıkartıp birçok noktada toplu mezarlar açıyor…

Tarih sahnesinde her zaman dimdik duran tüm belaları sırasıyla def eden, türlü belalara göğüs geren dünyada tek bir mazlumun bile gözyaşı dökmesini kendine yedireyemen koca ülkem, TÜRKİYE’M.. yine sahneye çıkıp gereğini yapıyor!

Tüm dünya gibi kendisi de #Covid19 ile mücadele ederken bile 40dan fazla ülkeye yardım gönderiyor, yardım dileyen ülkelere ‘meraklanılmasın yardımların devamı gelecek’ diyor dünyaya devlet olmanın büyük olmanın adeta dersini veriyor..

Millet olarak tüm bunlar yaşanırken ülke gündemimizde ise duygu dolu günler geçiriyoruz..

Kimi askerimiz çiftçi amcamızın süremediği tarlasını sürüyor, kimi Ayşe teyzemizin kıramadığı odununu kırıp sobasını yakıyor, bizler sokağa bile çıkamazken polislerimiz gece gündüz demeden bizlerin güvenliği ve iyiliği için sokakları denetliyor..

İşte Türk milleti bu zorlu günlerde bile dimdik ayakta duruyor, İçte ve dışta böyle birlik beraberlik içinde toplum olmanın bilincini yaşıyor..

Evde kalmanın, toplumun temel taşı aile olmanın, sağlığımızın aslında gündelik yaşantımızın bile kıymetini birkez daha anlıyoruz..

Bu zorlu süreç geçene kadar yetkililerimizden gelen her öneriyi göz önünde bulundurup, emirlere birebir uyarak bir an önce bu belanın kaybolmasını sağlamalı alınan tedbirlere harfiyen uymalıyız!

Yüce rabbimden TÜRK DEVLETİ’nin şefkatini, merhametini ve kudretini daim kılınmasını temenni ediyor, bu süreci atlatana kadar tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize #Evdekal kalmalarını diliyorum.

Bu yazımı kaleme alırken bir “son dakika” gelişmesi yaşandı ve 30 büyükşehirde 2 gün sürecek sokağa çıkma yasağı geldi. Haberin duyulmasıyla caddeler, yollar marketler benzin istasyonları doldu taştı ve panik havasıyla 20 günde koruduğumuz izole çalışması vatandaşlarımız tarafından 20 dakikada yok edildi.

Sağlıcakla kalın…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

http://www.redhubvideos.net tikhub.pro